Пералня "Зелена"

ОТ ХОРА ЗА ХОРА
Индивидуална грижа за всеки клиент

КОИ СМЕ НИЕ

Обществена пералня „Зелена” е социално предприятие, създадено по проект на фондация „Глобална инициатива в психиатрията – София”, с финансовата подкрепа на посолството на Кралство Нидерландия в София, програма MATRA KAP.

НАШАТА ЦЕЛ

Това е една инициатива в полза на лица с увреждания за тяхното пълноценно и автономно съществуване. Нашата цел е не формиране на печалба или облагодетелстване между съдружниците/учредителите, а инвестирането на приходите за постигане на социален ефект спрямо хора от уязвими групи – осигуряване на заетост, подобряване на жизнения им стандарт, създаване на условия за развитие на техния капацитет като личности въпреки последиците от болестта.
Ползвайки услугите на пералня „Зелена”, Вие подавате приятелска ръка на човек с увреждане, оказвате щедра подкрепа - не помощ, а съпричастност; не подаяние, а възможност за достойно преодоляване на бедността и изолацията, на която неговото състояние го обрича.

РАБОТАТА НИ

Нашето обслужване се отличава с индивидуален подход, качество и коректност.
Предприятието е оборудвано с малки перални и сушилни машини, които се дезинфектират старателно след всяка употреба, използват се само качествени препарати на световно признати производители, а това осигурява чистота, свежест и дългогодишна употреба на вашите облекла, спално бельо, покривки и др. Ние сме гъвкави и в работата си винаги се ръководим от старанието да се съобразим с потребностите на всеки отделен клиент.

НАШИЯТ ЕКИП

Усърдието и отговорността на служителите ни се гарантират от внимателния им подбор, обученията, през които преминават и подкрепата на екип от професионалисти. Освен това, персоналът е мотивиран допълнително от своята благодарност за предоставената възможност за трудова заетост и от гласуваното доверие.

УСЛУГИ

Транспорт от и до вашия обект, пране, гладене, като предлагаме и възможност за абонаментно обслужване. Вашите поръчки се изпълняват и доставят грижливо опаковани в срок от 1 до 3 дни от датата на приемане на заявката (в зависимост от вида на поръчката).

ЦЕНОРАЗПИС

УСЛУГА

ОБИКНОВЕНА ПОРЪЧКА

до 72 часа

БЪРЗА ПОРЪЧКА

до 24 часа

Пране и сушене 1.60 лв./кг 2.00 лв./кг
Гладене на спално бельо и покривки 1.40 лв./кг 1.80 лв./кг
Доставка в зависимост от локацията

* Цените са с включено ДДС.
** За големи поръчки и абонамент за услуги: цена по договаряне!


РАБОТНО ВРЕМЕ

всеки делничен ден от 09.00 до 17.00 часа

ПОРЪЧКИТЕ СИ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ

* на място при нас
* на телефон 02/489 03 35
* на e-mail: zelena@mh-community.org

 

Обществена пералня „Зелена”

гр. София 1574, ул. „Роглец” 17
(в сградата на Комплекс за психично-здравни услуги)
Тел.: 02/ 489 03 35
e-mail: zelena@mh-community.org

Благодарствено
Благодарствено

Искам да благодаря най-искрено на моята ръководителка в пералня „Зелена” за огромното внимание, което оказва на всички ни и на мен – огромно благодаря за търпението и усилията да се чувстваме като едно общо цяло

Проектът се осъществява от "Глобална инициатива в психиатрията - София" с финансовото съдействие на програма ФАР и в партньорство с: