Ден на отворените врати
Ден на отворените врати

Веднъж месечно службата „отваря вратите си” за широката общественост. Всеки, който би желал да посети Комплекса (вкл. ученици от близките училища и съседи от квартала), ще бъде посрещнат сърдечно и ще има възможност да се запознае с потребителите на психично-здравна помощ и предлаганите програми и услуги, а защо не и да побъбри на чаша кафе с клиентите на службата и работещите там професионалисти.
За точната дата на провеждане на Деня на отворените врати може да се информирате от Интернет страницата ни – в рубриката „Новини” ще се публикува съобщение една седмица предварително.
Заповядайте! Ще ви приемем с усмивка!

Холандски студенти по психиатрично сестринство гостуват на юнския ден на отворените врати на комплекса
Холандски студенти по психиатрично сестринство гостуват на юнския ден на отворените врати на комплекса

На 26 юни 2009 г. се проведе юнският ден на отворените врати на Комплекс за психично-здравни услуги в район „Слатина”.

На 26 май се проведе Ден на отворените врати
На 26 май се проведе Ден на отворените врати

На 26.05 (вторник) се проведе майският ден на отворените врати, който беше насочен изцяло към бъдещите обитатели на Защитеното жилище на Комплекса

Априлски ден на отворените врати - Комплекс за психично здраве - район
Априлски ден на отворените врати - Комплекс за психично здраве - район "Слатина"

На 24.04.2009 г. къщата на ул.”Роглец” 17 в район “Слатина” отвори вратите си за поредната инициатива от програмата Ден на отворените врати на Комплекса за психично-здравни услуги

1 2 3 4
Проектът се осъществява от "Глобална инициатива в психиатрията - София" с финансовото съдействие на програма ФАР и в партньорство с: