Донори

Проектът се реализира със съдействието на:

 

Европейски Съюз, програма ФАР
Фондация „Лале”
Фондация Лале допринася за ефективността, устойчивостта и многообразието на социални програми в България чрез отпускане на целево безвъзмездно финансиране.

Посолство на външните работи на Кралство Холандия
По програма МАTRА/KAP Министерството на външните работи на Кралство Холандия финасира проект за социално предприятие  - обществена пералня, разположена в сградата на комплекса за психично-здравни услуги в район „Слатина”. Инициативата е насочена към подобряване качеството на живот на хората с психична болест и директното им обкръжение чрез създаване на възможности за трудова заетост, което на свой ред ги прави по-активни и пълноценни участници в обществения живот.

Ивайло Манджуков

„София дивелопмент” ООД
Строително инвестиционна компания, занимаваща се с всички аспекти на бизнеса с недвижимо имущество: от покупката на земя, през строителството, до продажби и отдаване под наем на завършените обекти.

“КРОНОШПАН БЪЛГАРИЯ” ЕООД
Предприятието е едно от най-модерните в страната за производство на плочести материали от дървесина.
“К енд К Електроникс” ЕАД
Техномаркет е търговската марка на компанията “К енд К Електроникс”, която чрез магазините Техномаркет е изключителен представител на световно-известни компании за България и притежател на собствена търговска марка NEO.
„Ели Лили (Суис)” АД
Световен фармацевтичен концерн, чиято централа е в Индианополис, САЩ. Компанията е основана през 1876 г., а продуктите й се продават в над 140 държави.

 

Проектът се осъществява от "Глобална инициатива в психиатрията - София" с финансовото съдействие на програма ФАР и в партньорство с: